Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ιδού οι κορυφαίοι για τον πάγκο της ΑΕΚ

Ο Χασογκόλης ως φίλαθλος δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην προπονητολογία των ημερών. Συγκέντρωσε λοιπόν βιογραφικά, πληροφορίες και αξιολογήσεις και μετά από επιστάμενη έρευνα σας παρουσιάζει τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

1. Μάργκαρετ Θάτσερ
Η συγκεκριμένη προπονήτρια φημίζεται για την σιδερένια πυγμή με την οποία διαχειρίζεται τα αποδυτήρια. Ουδείς τολμά να τα βάλει μαζί της, ουδείς της φέρνει αντίρρηση. Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι με την ηλικία της καθώς πρέπει να πλησιάζει τα 120, έχει κι ένα ελαφρό αλτσχάϊμερ το οποίο την αναγκάζει να συστήνεται καθημερινά με τον άντρα της αλλά κατά τα λοιπά το τεχνικό τημ του Χασογκόλη την θεωρεί την καλύτερη λύση για τον πάγκο της ομάδας.

2. Λαρίσα Ρικέλμε
Η υποψηφιότητα της καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η διοίκηση για τον νέο τεχνικό. Είναι νέα, δυναμική, φιλόδοξη και προέρχεται από χώρα με ποδοσφαιρική παράδοση. Επιπλέον σχετίζεται άμεσα με το ποδόσφαιρο αφού δεν υπάρχει φίλαθλος σε όλο τον κόσμο που να μην έχει δει τα βυζιά της και τα κωλομέρια της. Από προπονητική ίσως να μη σκαμπάζει μία όμως η παρουσία της στον πάγκο της ΑΕΚ θα συσπειρώσει τους οπαδούς, το δε γήπεδο θα γεμίζει πάντα, ίσως μάλιστα να υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο απόδοσης στους παίχτες. Η Λαρίσα Ρικέλμε σε κάθε νίκη θα πετάει έξω τα βυζιά της από τη χαρά της και σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος θα κάνει σεξ με τα γκολπόστ και τα σημαιάκια του κόρνερ.

3. Ιάκωβος Γιοσάκης
Αυτή η υποψηφιότητα κινείται στην αντίπερα όχθη της  προηγούμενης, μπορεί όμως να δημιουργήσει ικανές συνθήκες για ηρεμία στα αποδυτήρια. Στον πάγκο της ομάδας έχει ξανακάτσει άνθρωπος του θεού με μεγάλη επιτυχία. Ο πάτερ Γιοσάκης είναι νέος, φιλόδοξος και δυναμικός. Θα ελέγξει τα αποδυτήρια, θα κάνει τους λατίνους ορθόδοξους και θα αφορίζει όποιον δεν ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του. Πριν από κάθε αγώνα θα γίνεται τρισάγιο και όλοι μαζί οι οπαδοί θα τραγουδούν το "αι γενεαί πάσαι". Επιπλέον θα μεταγγίσει στη διοίκηση τις πολύτιμες οικονομικές του γνώσεις και ίσως μεσολαβήσει για να χτιστεί το πολυπόθητο γήπεδο, έστω και στο Άγιο όρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου